Silkeborgvej 5, 7400 Herning - rudi@dirtyranch.dk 91 56 65 65

MENU

menu-billede

Der er tre nøgleord, der beskriver vores mad hos Dirty Ranch Steakhouse og disse er: STEAKS, BBQ og RØG.
Lavastensgrillen arbejder på højtryk, og det er godt, for det giver smag til kødet.
Portionerne er inspireret af jysk mentalitet og gæstfrihed, hvilket betyder, at du får en gedigen tallerken mad – og har mæthedsfornemmelse ikke meldt sin ankomst når tallerknen er tom beder du selvfølgelig bare om nogle flere kartofler og mere sovs. Kødet er af høj kvalitet og nøje udvalgt af ejeren selv.

Nedenfor kan du se hvad vi tilbyder vores gæster.
Hele vores menu kan selvfølgelig også købes som Takeaway.

– Vi tager forbehold for tastefejl og ændringer.

Herunder kan du downloade vores menukort.

NYT MENUKORT ER PÅ VEJ 🙂

Du kan også finde vores Special Retter, som er kendt fra vores Facebook & YouTube videoer.

Yderligere

For at se flere drinks og cocktails se vores barmenu her.

CHALLENGE MENU

Forret/Starter

200 g. lækker oksemørbrad/tenderloin med tilbehør, samt 0,5 liter øl, sodavand eller et glas vin.

 

Hovedret/Main course

300 g. Dirty Ribeye steak med tilbehør, samt 0,5 liter øl, sodavand eller et glas vin.

 

Dessert

500 g. grillet T-Bone med tilbehør, samt 1 liter øl, sodavand eller 1 flaske vin.

Pris, inklusiv Diplom m. billede 899,-

Skal du på Wall of Fame eller Wall of Shame?

Kan du klare det uden at levne på max 2 timer får du en plads på Wall of Fame og et Ranger Diplom.
Klarer du den ikke, får du en plads på Wall of Shame og et Chicken Diplom.
Eat and drink it all  – within 2 hours and get on “The wall”

Tekst ved Ranger Diplom:
“Dirty Ranch Ranger
I ate it all and to prove it
My name is on the wall”

Tekst ved Chicken Diplom:
“I’m a Dirty Ranch Chicken
I could not eat
what I was given”