Silkeborgvej 5, 7400 Herning - rudi@dirtyranch.dk 91 56 65 65
 • positive review  IGEN en udsøgt fornøjelse at komme på restauranten. ELSKER jeres bagte kartofler, som VIRKELIG ER en kæmpe bagt kartoffel.. og jeres hvidløgssmør.. MUUMS siger jeg bare, det er SÅ hjemmelavet, IKKE sådan færdigkøbt! Og det er de bagte kartofler heller ikke. Bøfferne er ALTID velsmagende. Det eneste minus ved at spise på Dirty er at man ALDRIG,kan spise op!! Portionerne er jo kæmpestore👍👍💖.. Betjeningen er og har altid været til UG👍.. SÅ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ HERFRA😉

  thumb Helle Witt
  9/08/2019

  positive review  Det er rigtig go mad og fine lokaler👍🏻👍🏻👍🏻

  thumb Kasper Reng Jørgensen
  9/04/2019

  positive review  maden er den bedste i byen, har været der 3-4 gange, og er aldrig blevet skuffet... den 7 sep skal jeg derind igen.. elsker deres mad..

  thumb Jan Vestergaard
  9/04/2019
 • positive review  Mums.... bare mums 😍 det er så lækkert

  thumb Cindie West Dalmose Kaxe
  8/24/2019

  positive review  God mad, fantastisk service og rigtig spændende omgivelser! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

  thumb Jeanette Ejsing Møberg
  8/21/2019

  positive review  Det var mega hyggeligt!!❤️🥳🎉🇩🇰

  thumb Amalie Jørgensen
  8/19/2019

Parkeringsforholdende for Dirty Ranch Steakhouse er rigtigt gode. Hernings største parkeringsplads tæt på, Danmarksgades parkeringsplads. Derudover er der enkelte pladser langs med Silkeborgvej på den modsatte side af vejen. Hvis du vil se mere om vores parkeringsforhold gå til menu punktet: Om Os → Parkeringsforhold.

dirty-ranch_parkering
dirty-ranch_maden

Maden

Lavastensgrillen arbejder på højtryk, og det er godt, for det giver smag til kødet. Kødet er velmodnet og mørt. Du bestemmer selv størrelsen og sammensætter selv din menu. Maden serveres med et rustikt look og uden små “dimser” som får din tallerken til at ligne et kunstværk. Det er store steaks og du får fuld smæk for dine skillinger.

dirty-ranch_gæsten

Gæsten

Vi sætter pris på, at gæsterne kommer, som de er. Vi tror på, at tryghed giver den bedste stemning. Derfor har vi ingen dresscode. Hos os er der plads til dig, hvis du har plads til os. Musikken er country og blues. Lydniveauet er lidt højere end i andre restauranter – I kan sagtens tale sammen og det giver en dejlig landlig stemning.

dirty-ranch_personalet

Personalet

Dirty Ranch Steakhouse er ligefrem, uhøjtidelig og bramfri. Det afspejler sig i smilende personale, som tør tage ansvaret for, at vores gæster får en lækker og stemningsfyldt aften.