Welcome to
DIRTY RANCH STEAKHOUSE
OKTOBERFEST 2023 🍻



Julefrokost og nytår 2023
Jule-
menuen

Marineret sild med karrysalat.
1 x Fiskefilet med remoulade og citron.
1 x Tarteletter med høns og asparges.
Frikadeller med rødkål.
Skinke med let glasering, hertil grønlangkål og brunede kartofler.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Inkl. rugbrød og smør.
Minimum 6 gæster.
Kr. 299,- pr. gæst.
Ønsker du fri bar til dit arrangement, fra kr. 79,- pr. time, pr. gæst. – se mere
HER
Menuen sælges også som mad ud af huset.
Den friske julemenu

8 lækre og delikate retter.
Det kolde – ( Starter)
Tortillas med skinkesalat, appelsin og peanuts.
Varmrøget laks, sprød rugbrød og perler af havtang.
Charcuterie af hjemmelavede specialprodukter, hertil oliven og pesto.
Kyllingerilette med capers og syltede cherrytomat.
Hovedret
Glaseret, helstegt kalvefilet på bagte rodfrugter og løg.
Ovnbagt unghanebryst på svampe.
Hertil:
saltbagte petitkartofler
Whiskysauce.
rødkålssalat med peanuts og tørrede tranebær.
friskbagt brød med smør.
Dessert
Vesterhavs ost med sprøde kiks og sød kompot.
Ris a la mande med kirsebærsauce.
Chokoladekage med topping.
i skal være minimum 8 gæster, for at bestille denne menu.
Pris pr. gæst. kr. 399,-
Ønsker du fri bar til dit arrangement, fra kr. 79,- pr. time, pr. gæst. – se mere
HER
Menuen kan også bestilles som mad ud af huset på.
Klik her.
Klassisk julemenu

Marineret sild med karrysalat og ½ æg.
Fiskefilet med remoulade og citron.
Varmrøget laks med asparges, mayonnaise og perler af havtang.
Lun leverpostej med champignons og bacon.
1 x tarteletter med høns og asparges.
Ribbensteg & frikadeller med rødkål
Glaseret skinkesteg med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler.
Ris a la mande med Kirsebærsauce.
Chokoladekage med topping.
Inkl. rugbrød og smør.
Minimum 6 gæster.
Pris pr. gæst kr. 399,-
Ønsker du fri bar til dit arrangement, fra kr. 79,- pr. time, pr. gæst. – se mere
HER
Menuen KAN også bestilles som mad ud af huset på.
Klik her.
Jule steak menu

Forret:
Lakserieltte med rejer og kaviar. På bund af
salat. Hertil urtecreme, citron og caviart.
Hovedret:
Ribeyesteak 300g. flammegrillet og anrettet på bund af smørristede grøntsager, Hertil pebersauce og sprøde fritter.
Dessert:
Chokoladesunday med chokoladesauce og lækkert pynt.
Minimum 4 gæster.
Pris pr. gæst.
3 retter. Kr. 499,-
Ønsker du fri bar til dit arrangement, fra kr. 79,- pr. time, pr. gæst. – se mere
HER
Juleaften
Mere info om vores arrangement juleaften kommer her.
Nytårsaften
Mere info om vores nytårsarrangement kommer her.
Nytårsmenu ud af huset.

Årets Nytårsmenu fra Dirty Ranch består af:
Forret:
Skaldyrsmousse med rejer, laks og kaviar på bund af råsyltede rodfrugter.
Hertil urtecreme, citron og caviart.
eller
Kyllingerilette med ristede cherrytomater,
sprød bacon og persille.
– Klar til servering med anretningsvejledning.
Brød klare du selv.
Hovedret:
Flammegrillet oksemørbrad med rosmarin, anrettet på marinererede rodfrugter. Hertil ristede petitkartofler, whiskysauce og baconbønne kompot.
– Anrettet som varm selv, med tilberedningsvejledning.
Dessert:
Dirty Chocolatepie med hjemmelavet vaniljeis og råsyltede bær.
Fra kr. 269,- pr. gæst.
Vær obs op at denne menu kun sælges som Take away fra vores afdeling i Lind.
Du kan se mere om vores nytårsmenu her.
https://www.dirtyranch.com/nytaar2022/