Silkeborgvej 5, 7400 Herning - rudi@dirtyranch.dk 91 56 65 65

logo_dirty_ranch_template

 

Welcome to

DIRTY RANCH STEAKHOUSE

Vi har åbent i Restauranten igen!!

Husk coronapas for indendørs servering. Tak 🙂

Pga covid-19 restriktionerne har vores takeaway kun åbent mellem 17:00 og 20:00

 

Divi Theme Examples-Dirty Ranch
 • positive review  IGEN en udsøgt fornøjelse at komme på restauranten. ELSKER jeres bagte kartofler, som VIRKELIG ER en kæmpe bagt kartoffel.. og jeres hvidløgssmør.. MUUMS siger jeg bare, det er SÅ hjemmelavet, IKKE sådan færdigkøbt! Og det er de bagte kartofler heller ikke. Bøfferne er ALTID velsmagende. Det eneste minus ved at spise på Dirty er at man ALDRIG,kan spise op!! Portionerne er jo kæmpestore👍👍💖.. Betjeningen er og har altid været til UG👍.. SÅ ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ HERFRA😉

  thumb Helle Witt
  9/08/2019

  positive review  Det er rigtig go mad og fine lokaler👍🏻👍🏻👍🏻

  thumb Kasper Reng Jørgensen
  9/04/2019

  positive review  maden er den bedste i byen, har været der 3-4 gange, og er aldrig blevet skuffet... den 7 sep skal jeg derind igen.. elsker deres mad..

  thumb Jan Vestergaard
  9/04/2019
 • positive review  Mums.... bare mums 😍 det er så lækkert

  thumb Cindie West Dalmose Kaxe
  8/24/2019

  positive review  God mad, fantastisk service og rigtig spændende omgivelser! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

  thumb Jeanette Ejsing Møberg
  8/21/2019

  positive review  Det var mega hyggeligt!!❤️🥳🎉🇩🇰

  thumb Amalie Jørgensen
  8/19/2019
Husk alle retter fra det almindelige Menukort, kan også bestilles som Takeaway.

 

Besøg Dirty Ranch’s Kalender for at se hvad der sker hos os af begivenheder.

Parkeringsforholdende for Dirty Ranch Steakhouse er rigtigt gode. Hernings største parkeringsplads tæt på, Danmarksgades parkeringsplads. Derudover er der enkelte pladser langs med Silkeborgvej på den modsatte side af vejen. Hvis du vil se mere om vores parkeringsforhold gå til menu punktet: Om Os → Parkeringsforhold.

dirty-ranch_parkering
Divi Theme Examples-Dirty Ranch

Om Dirty Ranch

Dirty Ranch er et spisested, der sætter god mad og god stemning højt. Beliggende i hyggelige omgivelser i Herning kan man besøge vores Steakhouse, der også har Takeaway. Der er tre nøgleord, som maden hos Dirty Ranch Steakhouse holder sig til og disse er: STEAKS, BBQ og RØG. Portionerne er inspireret af ejeren, som elsker godt kød – og masser af det, hvilket betyder, at man bliver mæt når man bestiller også uden en forret eller dessert. Kødet er af højeste kvalitet og nøje udvalgt af ejeren selv. Ved Dirty Ranch bliver der serveret store portioner med et smil!

The Ranch har et bredt udvalg af store burgere, der alle serveres med rustikke pommes frites og hvidløgsmayo. Burgerne kan bestilles med glutenfri burgerboller til de gæster der ønsker det. Der er garanti for masser af kvalitets kød i alle burgere…

Dirty Ranch Steakhouse serverer steaks og burgere i voksne portioner og yder god kundeservice til alle sine gæster. Et sted hvor kokken selv går rundt og hører sine gæster om maden smager dem.

Drinks

Cocktails og andre alkoholiske varer er også et fokuspunkt for os, da vi synes man ikke nødvendigvis skal tvinges til at drikke vin når man er ude at spise. Vi har selvfølgelig vin på kortet, her på ranchen kan vi bare godt lide at give andre muligheder også. I baren kan et stort udvalg af alkohol findes til at inspirere eller også kan Drikkekort menupunktet hjælpe, hvor hele vores barkort kan findes.

 

dirty-ranch_maden

Maden

Lavastensgrillen arbejder på højtryk, og det er godt, for det giver smag til kødet. Kødet er velmodnet og mørt. Du bestemmer selv størrelsen og sammensætter selv din menu. Maden serveres med et rustikt look og uden små “dimser” som får din tallerken til at ligne et kunstværk. Det er store steaks og du får fuld smæk for dine skillinger.

dirty-ranch_gæsten

Gæsten

Vi sætter pris på, at gæsterne kommer, som de er. Vi tror på, at tryghed giver den bedste stemning. Derfor har vi ingen dresscode. Hos os er der plads til dig, hvis du har plads til os. Musikken er country og blues. Lydniveauet er lidt højere end i andre restauranter – I kan sagtens tale sammen og det giver en dejlig landlig stemning.

dirty-ranch_personalet

Personalet

Dirty Ranch Steakhouse er ligefrem, uhøjtidelig og bramfri. Det afspejler sig i smilende personale, som tør tage ansvaret for, at vores gæster får en lækker og stemningsfyldt aften.

Divi Theme Examples-Dirty Ranch