Silkeborgvej 5, 7400 Herning - rudi@dirtyranch.dk 91 56 65 65 herning@dirtyranch.com

Julefrokost 2025 på Dirty Ranch Steakhouse i Herning

HOLD JULEFROKOST PÅ DIRTY RANCH STEAKHOUSE HERNING

I 2025 tilbyder vi to forskellige julefrokost menuer, som serveres på Dirty Ranch Steakhouse i Herning.

Vi har plads til både små grupper og større selskaber. Hvis I er mere end 8 personer, tilbyder vi også fri bar fra 89,-. Læs mere nederst på siden.

Dirty Julefrokost

Dirty Julefrokost serveres kun fredag og lørdag i november og december, og kun mod forudbestilling. Minimum 4 personer pr. booking. Ring venligst på +45 91 56 65 65 eller skriv en mail til herning@dirtyranch.com, hvis I er mere end 8 personer.

Pris: 429,- pr. person.

Julefrokosten serveres som en buffet på bordet, ‘family-style’, over 4 forskellige serveringer.

Ved ankomst:

  • Ugens velkomstdrink – bartenderens friske og frugtige overraskelse med et strejf af spiritus.

Til start:

  • Sild med cherrytomat, kapers og rødløg – marinerede sild med sød cherrytomat, salte kapers, sprødt rødløg og cremet karrysalat.

  • Halvt æg med rejer og mayo – kogt æg med rejer, citrusmayo og tangkaviar.

  • Sprødstegt fiskefilet – gylden paneret fiskefilet med frisk citrus og grov remoulade.

  • Lun leverpostej – varm leverpostej med sprød bacon og sauterede svampe.

  • Rugbrød & smør – friskbagt rugbrød med koldt, cremet smør.

Herefter:

  • Tarteletter med høns i asparges – sprøde tarteletter fyldt med cremet høns i hvide asparges.

Hovedret:

  • Stegt medisterpølse med rødkål – saftig, stegt medisterpølse serveret med sød, krydret rødkål.

  • Glaseret skinkesteg med grønlangkål – mør skinkesteg med karamelliseret glasur og cremet grønlangkål.

  • Hertil brunede kartofler – klassiske, karamelliserede kartofler.

Dessert:

  • Risalamande med kirsebærsauce – cremet risalamande med vanilje, serveret med lun, sød kirsebærsauce.

JULESTEAKMENU

Serveres alle dage i november og december, kun mod forudbestilling. Ring venligst på +45 91 56 65 65, hvis I er mere end 8 personer. Pris: 459,- pr. person.

Forret:
Dirty Rejecocktail – rejer i cremet skaldyrsdressing med tomat, dild og sprød salat, serveret med friskbagt brød og smør.

Hovedret:
300 g medium-stegt Dirty Ribeye – saftig ribeye med smuk fedtmarmorering på ristede grøntsager, serveret med smørvendte småkartofler, friske krydderurter og cremet pebersauce.

Dessert:
Risalamande med kirsebærsauce.

TØRSTIG? FRI BAR FRA 89,- PR. PERSON, PR. TIME

Tilføj en af vores barpakke, så du og dine kollegaer ikke løber tør for drikkevarer.

Fri Barpakke 1

Inkluderer fri øl (Royal Classic, Blanche, Xmas eller Pilsner), alle sodavand, juice og husets rødvin, hvidvin samt rose

Pris pr. time kr. 89,-
Barpakker købes for minimum 3 timer

Minimum 8 personer

Fri Barpakke 2

Inkluderer fri øl (Royal Classic eller Pilsner, Royal Xmas, Heineken, Newcastle Brown Ale, Lagunitas IPA, New York Lager eller Blanche)

Alle sodavand og juice

Husets rødvin, hvidvin samt rose

Et udvalg fra vores drinkskort, inkl. Gin Mango Hass, Astronaut, Dark ‘n’ Stormy, Gin Lemon, Vodka Cranberry, Bramble, Rum & Cola, Coconut Mule, Moscow Mule, Tequila Sunrise, Ginger Bee, Jack D’s & Cola og Gin Tonic

Pris pr. time kr. 129,-
Barpakker købes for minimum 3 timer

Minimum 8 personer