
februar 2021
Valentinsdag 2021
Vælg mellem 2 forretter. Forret #1: Lyn stegte tigerrejer i brændt smør med avocadocreme´, vacuumsyltede æbler & ristede hasselnødder. forret #2: Carpaccio af røget okseinderlår m. pesto, balsamico, ruccola, oliven, saltede mandler & sprød parmesan. Hovedret: Chateaubriand – 400g. flammegrillet oksemørbrad med timiansmør, anrettet på et skærebræt som "trancher selv" hertil kartoffeltårn som gratin, rodfrugter svøbt i serrano samt kraftig rødvinssauce. Dessert: Blødene chokolade fondant. Bagt chokoladekage m. sødet creme' fraiche, sprøde kiks, syltede bær & coulis. Prisen er pr.…
Læs mere »marts 2021
Bøf og Blowjob 2021
Forkæl din mand m...... Vælg mellem 2 forretter. Forret #1: Tun mousse' på sprøde salater m. syltede cherrytomater, citron, urter & caviart creme. Forret #2: Tarteletter m. høns i asparges, tomatpynt & det grønne drys. Hovedret: Ribeye steak – mør & saftig – vælg selv fra 225gr.-725gr. Hertil Pommes Anna m.timiansmør, Cognacsauce m. trøffel samt stegte grøntsags garniture Dessert Nasty fløderand med karamelslik og smag på toppen. Prisen er pr. gæst og for 225g. ribeyefilet. Tilkøb for ekstra ribeyefilet kr.…
Læs mere »