Silkeborgvej 5, 7400 Herning - rudi@dirtyranch.dk 91 56 65 65

BRUNCH

Fresh brunch fra baren

Brunch er blevet en meget populær måde, at mødes med venner og familien på.

Et godt måltid mad, og en god social komsammen, kan være en perfekt afslutning på weekenden, eller blot en anledning til at ses.

På Dirty Ranch kan vi arrangere brunch til dig og dine gæster. En særdeles velegnet måde at afholde barnedåb, fødselsdage, reception med mere på. Brunchen kan afholdes alle dage mellem kl. 10:00 og kl. 15:30. Brunch skal forudbestilles. Vær opmærksom på, at hvis I er under 110 gæster kan der kan være andre gæster i restauranten.

 

Pris Pr. gæst. Kr. 199,-

Menuen kan variere, men indeholder typisk:

Scrambled Eggs, Brunchpølser, Bacon, Spareribs, Hot Wings, , Onion Rings, Røget Laks, Halve Æg med Rejer, Skinke, Ristet Toast, Amerikanske Pandekager, Nutella, Peanutbutter, Marmelade, Diverse kolde Retter, Frugt og Ost. m.m.
Vores Brunch er flot pyntet, klassisk, men rustik og med et amerikansk udtryk. Brunchen er inkl. Kaffe, The, Æblejuice & Appelsinjuice.

Kontakt os hellere end gerne, hvis du har specielle ønsker, er nysgerrig eller hvis du har spørgsmål.

Vi byder på en vaske ægte amerikansk brunch til både små & store selskaber.

Vi kan tilpasse menuen, så den tilgodeser både store og små kræsne ganer. Ligesom vi naturligvis kan tage hensyn til forskellige allergener.

Vi vil gøre vores absolut bedste for, at dit arrangement forløber, så perfekt som muligt. Vi har rammerne, vi har den gode mad og et fantastisk personale. Så du skal blot invitere dine gæster og komme med godt humør.

Brunch leveres ikke som ud af huset.

Se alle vores kategorier af Selskabsmad her.

Divi Theme Examples-Dirty Ranch